Auteursarchief: jkolster

Centrale inkoop schilderwerk succes

Via de vereniging konden wijkbewoners dit voorjaar het buitenschilderwerk van hun woning collectief inkopen. De schilder Stephan Veerman is bij 14 woningen bezig geweest en de reacties waren positief! Voor september hebben zich nog eens 6 bewoners aangemeld om het buitenschilderwerk te laten doen door Veerman. Heb je ook interesse? Mail dan naar info-vrh@rijnschehoutforum.nl. We kijken terug op een succesvolle inkoopactie!

Welk thema voor het wijkfeest?

Op 21 september vieren we weer burendag en ons jaarlijkse wijkfeest. En de wijk en vereniging bestaan 5 jaar, dus het plan is nog wat groter uit te pakken dan afgelopen jaar. Zo’n feest begint altijd met een thema. Daar bedenk je activiteiten bij, dan maak je een begroting, vraag je subsidies aan, ga je leveranciers benaderen etc. En dan wordt het langzamerhand allemaal concreet. Maar welk thema moet het worden? Ideeën genoeg. We vragen jullie aan te geven welk thema jullie voorkeur heeft:

1) Tropical: denk aan cocktails, palmbomen, bananenbomen, zand, hawai, hula rokjes, papegaaien, parasols, salsa workshop, limbodansen

2) Goed fout: denk aan foute DJ, disco, anita en sjonnie, foute kleding, foute hapjes

3) Hippie stijl: denk aan veel kleur, bloemen, jaren 60 en 70 muziek, waterpijpen, hippie kleding

4) Glitter & Glamour: denk aan goud/zilver/glitters, champagne, butler, stiletto run, jet-set, make-up workshop

5) Spaans: denk aan flamenco, tapas, spaanse muziek, sangria, paella, stier, dansworkshop

Bij een thema is ook van belang dat het zowel voor volwassenen als voor kinderen concreet te maken is. M.b.v. de poll op de homepage kun je je voorkeur aangeven.

Leuke workshops bij Intratuin

Bij Intratuin worden dit jaar allemaal leuke workshops georganiseerd. Voor kinderen en voor volwassenen, sommige gratis en sommige tegen een kleine vergoeding. Kijk op de volgende pagina’s voor het programma:

http://www.intratuin.nl/winkels/intratuin-leidsche-rijn/niews-en-activiteiten/kinder-workshops/

http://www.intratuin.nl/winkels/intratuin-leidsche-rijn/niews-en-activiteiten/bloemschik-workshops/

http://www.intratuin.nl/winkels/intratuin-leidsche-rijn/niews-en-activiteiten/kookworkshops/

http://www.intratuin.nl/winkels/intratuin-leidsche-rijn/niews-en-activiteiten/bollenstilleven-maken/

http://www.intratuin.nl/winkels/intratuin-leidsche-rijn/niews-en-activiteiten/voorjaarslintenhanger-maken/

http://www.intratuin.nl/winkels/intratuin-leidsche-rijn/niews-en-activiteiten/hanging-basket-maken/

Vacature voor algemeen bestuurslid

Omdat een van de zittende bestuursleden het bestuur gaat verlaten, hebben we weer een vacature. Wie vindt het leuk om een tijdje mee te denken over allerlei zaken rondom onze wijk?

Wij zoeken een nieuw

ALGEMEEN BESTUURSLID

Af en toe wisselt de samenstelling van ons bestuur en dat is ook goed. Nieuw bloed, nieuwe ideeën! Zo zoeken wij weer een algemeen bestuurslid. Je hebt dus geen speciale taak als voorzitter, secretaris of penningmeester, maar helpt de vereniging meer in algemene zin draaiende te houden. De afgelopen jaren hebben we een goed lopende vereniging neergezet zodat we nu steeds minder hoeven te vergaderen. Met de hulp van een aantal commissies reilt en zeilt het verder prima. Het kost je slechts een keer of 4 a 5 per jaar vergaderen en een beetje tijd voor wat actiepunten. En het is nog gezellig ook!

Dus vind je het leuk om ons te helpen? Graag! Meld je dan aan via info-vrh@rijnschehoutforum.nl of spreek een van de bestuursleden even aan als je nog vragen hebt. Een van ons kan je ook even terugbellen als je dat op prijs stelt.