Categoriearchief: Wijk

Welk thema voor het wijkfeest?

Op 21 september vieren we weer burendag en ons jaarlijkse wijkfeest. En de wijk en vereniging bestaan 5 jaar, dus het plan is nog wat groter uit te pakken dan afgelopen jaar. Zo’n feest begint altijd met een thema. Daar bedenk je activiteiten bij, dan maak je een begroting, vraag je subsidies aan, ga je leveranciers benaderen etc. En dan wordt het langzamerhand allemaal concreet. Maar welk thema moet het worden? Ideeën genoeg. We vragen jullie aan te geven welk thema jullie voorkeur heeft:

1) Tropical: denk aan cocktails, palmbomen, bananenbomen, zand, hawai, hula rokjes, papegaaien, parasols, salsa workshop, limbodansen

2) Goed fout: denk aan foute DJ, disco, anita en sjonnie, foute kleding, foute hapjes

3) Hippie stijl: denk aan veel kleur, bloemen, jaren 60 en 70 muziek, waterpijpen, hippie kleding

4) Glitter & Glamour: denk aan goud/zilver/glitters, champagne, butler, stiletto run, jet-set, make-up workshop

5) Spaans: denk aan flamenco, tapas, spaanse muziek, sangria, paella, stier, dansworkshop

Bij een thema is ook van belang dat het zowel voor volwassenen als voor kinderen concreet te maken is. M.b.v. de poll op de homepage kun je je voorkeur aangeven.

Eigen Huis & Tuin in onze wijk

Eind december is de Kolibrievlinder straat van de week geweest in Eigen Huis & Tuin! Er zijn onder andere leuke bankjes gemaakt voor in de straat en alle schuurtjes hangen bloembakken. De aflevering is vorige week uitgezonden. Heb je dit gemist? Klik dan hier: http://www.rtl.nl/xl/#/u/bb667e4f-a555-3f77-820d-7a5f4c3e233b/

Strooizout

Vanmorgen zijn bakken met strooizout geplaatst voor komende winter. Dankzij het succes van vorig jaar heeft de gemeente ingestemd om dit jaar iedere brug van een bak te voorzien.

Het is de bedoeling dat de bewoners zelf strooien. De bakken zijn voorzien van een hangslot, dus niet iedereen kan er zomaar bij. We hebben 5 a 6 sleutels per bak. Bij deze een oproep aan bewoners die het niet erg vinden om zo nu en dan het strooien te verzorgen voor één of meerdere bruggen. Je kunt je opgeven via een mailtje aan info-vrh@rijnschehoutforum.nl. Vermeld in je mail welke brug(gen) (zie tekening) je wilt verzorgen en wat je adres is, dan zorgen wij dat betreffende sleutels in je bezit komen.

Met dit initiatief dragen we bij aan een veilige omgeving.