Maandelijks archief: januari 2012

Leidsche Rijn wijkambities 2012-2014

In december heeft het wijkbureau met een groot aantal bewoners van Leidsche Rijn om tafel gezeten. Onderwerp van gesprek waren de wijkambities van Leidsche Rijn 2012-2014. Onze vereniging had ook een uitnodiging ontvangen. Het was een erg productieve en energieke avond. Hieronder vind je een sfeerverslag, uitkomsten van de groepen en de nieuwe wijkambities waarin de bijdragen zijn verwerkt.

In het eerste kwartaal van 2012 wordt een tweede wijkdialoog verwacht. We ontvangen dan opnieuw een uitnodiging.

Sfeerverslag wijkdialoog dec 2011

Uitgewerkte flipovervellen wijkdialoog dec 2011

Wijkambities LR 2012-2014

Eigen Huis & Tuin in onze wijk

Eind december is de Kolibrievlinder straat van de week geweest in Eigen Huis & Tuin! Er zijn onder andere leuke bankjes gemaakt voor in de straat en alle schuurtjes hangen bloembakken. De aflevering is vorige week uitgezonden. Heb je dit gemist? Klik dan hier: http://www.rtl.nl/xl/#/u/bb667e4f-a555-3f77-820d-7a5f4c3e233b/

Compliment van Doenja

Deze week ontvingen we een erg leuk compliment van onze contactpersoon bij Doenja:

Beste actieve bewoners van de vereniging Rijnsche Hout;

Ik was laatst bij iemand in jullie buurt op bezoek en die vertelde dat jullie zo goed bezig zijn, met allerlei activiteiten voor volwassenen en kinderen, informatie voor de bewoners etc om de buurt levendig en leuk te houden. Ik vroeg haar jullie zelf het compliment over te brengen maar dacht dat het wellicht op z’n plaats is om vanuit DOENJA mij complimenten te geven aan jullie en hoe jullie bezig zijn. We waarderen jullie inzet enorm en zien en horen wat jullie bereiken.

Voor 2012 wens ik jullie dan ook veel succes en plezier en gezondheid toe en dat jullie mooie dingen voor elkaar krijgen. Vanaf nu ga ik jullie ook via Twitter volgen en zal zo af en toe reageren op jullie tweets.
Tot slot, de nieuwsbrief LR staat op onze site online (onder Nieuws), www.doenjadienstverlening.nl. Misschien handig om online te lezen wat we afgelopen tijd ondersteund hebben. Tot ziens en als jullie mij ergens voor willen inschakelen, schroom niet contact op te nemen. Ik sta jullie graag te woord.

Met vriendelijke groet,
Negin van den Berg
Sociaal Makelaar Leidsche Rijn
DOENJA Dienstverlening